Sponzorstvo

Bi želeli sponzorirati Science Hack Day Ljubljana in potrebujete več informacij? Najprej prenesite brošuro o dogodku za leto 2017. Nato pošljite email Tadeju Novaku na tadej@sciencehackday.si.

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani

Satena Znanost na cesti

Kaj je Science Hack Day?

Misija Science Hack Daya je ustvariti navdušenje za znanost in ustvariti nekaj v povezavi z njo! Science Hack Day je dogodek, ki poteka neprekinjeno 48 ur in na eno mesto pripelje oblikovalce, razvijalce, znanstvenike in vse druge z dobrimi idejami na kratko, a učinkovito druženje, sodelovanje in ustvarjanje zanimivih stvati. Science Hack Day stremi k organiziranju dogodkov, ki se jih udeležijo ljudje z najrazličnejših strok in področij. Potrebno ni nobeno predznanje v znanosti, programiranju ali čem podobnem, let zanimanje za povezovanje znanosti, tehnologije in drugih področij.

Vaše sponzorstvo pomaga omogočiti Science Hack Day kot brezplačen in zabaven dogodek za kogarkoli. Organizirajo ga prostovoljci in ne bi bil mogoč brez pomoči sponzorjev. Samo vaša velikodušnost bo naše ideje podprla s hrano, pijačo, prostorom in raznimi drugimi nujnimi pripomočki.